Lambers LMB
Machinebouw op maat
"Wij hebben vooral ervaring met het bouwen van lichtgewicht werktuigendragers, bijvoorbeeld om te schoffelen. Alle machines worden 100% op maat gemaakt."
Als klanten machines op maat vragen...
Een machine bouwen op maat van uw klanten ? Een opbouw van een machine? Een ombouw? Soms vragen klanten heel specifieke oplossingen.
Wij kunnen hierbij helpen. Naast machinebouw op maat stellen wij onze engineering ook ter beschikking aan andere bedrijven.
Wij maken het ontwerp bij u met behulp van een laptop. Contact met de eindklant is hiervoor niet nodig. Ons uurtarief bedraagt € 50 excl. btw.
Voordelen
Minder meten en passen, minder tekenen in de werkplaats. Lasergesneden stukken zijn precies op de juiste afmetingen gesneden. Bovendien zitten de gaten op de juiste plaatsen, dus uw boormachine heeft u niet meer nodig. Stukken vallen in elkaar als een mecano. Lassen, spuiten en montage doet u zelf, desgewenst met onze ondersteuning.
Lasersnijden laat toe om complexe vormen te maken.
Alle hoeken zijn netjes gelijkmatig afgerond, complexe vormen die perfect passen, … het ziet er gewoon professioneel uit. Dat vergemakkelijkt de verkoop in de toekomst en laat u toe een betere prijs te bekomen.
Door het maken van een 3D model, weet u hoe de machine/opbouw/ombouw er zal uitzien nog vooraleer er iets gebouwd is. Hierdoor kunnen fouten vroegtijdig rechtgezet worden. Dat komt veel goedkoper uit dan achteraf aanpassen.
De ervaring leert ons dat ontwerpen op computer veel sneller gaat dan meten en passen en aanpassen in de werkplaats. Het totaal aantal werkuren zal daardoor dalen. Dit effect wordt nog groter wanneer u meerdere machines kan bouwen. Bovendien zijn de prijzen bij plaatbewerkingsbedrijven voor het lasersnijden doorgaans zo scherp dat u er niet zelf aan kan beginnen.
Korte inhoud
PeriFert wil de ontwikkeling faciliteren van een toegankelijke, flexibele, innovatieve machine voor rijenbemesting die gebruik kan maken van vloeibare meststoffen en met een focus op het enorme potentieel van circulaire meststoffen.
Een reductie in het gebruik van kunstmest van 20% tegen 2030. Dat is de doelstelling van de ‘Farm to Fork’ strategie. Ondertussen swingen de prijzen voor kunstmest de pan uit. Efficiënt omgaan met meststoffen en het kijken naar alternatieven voor kunstmest is dan ook nodig. Het toepassen van rijenbemesting en het gebruik van RENURE meststoffen (kunstmestvervangers o.b.v. dierlijke mest) en ammoniumzouten uit luchtwassers bieden perspectief. Het Proefstation voor de Groenteteelt ontwikkelde enkele jaren geleden een prototype van een rijenbemester specifiek voor proefveldbemestingen. Deze werkt op basis van een peristaltische pomp en heeft zich in zijn robuustheid en nauwkeurigheid al enkele jaren bewezen. De interesse bij telers voor deze machine was dan ook zeer groot. Deze is echter nooit doorontwikkeld en aangepast voor het gebruik door telers. Daar wil dit project verandering in brengen, vertrekkende vanuit het prototype en de input van telers en in samenwerking met Lambers LMB. Bovendien zal het potentieel van de circulaire meststoffen aangetoond en gedemonstreerd worden in proeven en zal er gewerkt worden aan het samenbrengen van producenten en potentiële afnemers van deze meststoffen.
Dubbelklik hier om uw eigen tekst toe te voegen.